WIE ZIJN WIJ

A BETTER AND FAIRER WORLD
FOR ALL OF US

Wie zijn wij

Onze inspiratie

De tragische beelden in het nieuws van burgerslachtoffers in oorlogen, zorgen ervoor dat wij ons inzetten om oorlogen te voorkomen en diplomatiek op te lossen. Ook op andere – positieve –manieren vinden wij inspiratie.

Ook de poster van Loesje ‘’Als er wat speelt in een land laat het dan de kinderen zijn’’ en de opmerking van een UNICEF medewerker dat de gevluchte Syrische kinderen in een vluchtelingenkamp muisstil waren geven de noodzaak hiervan aan en vormden daarmee een bron van inspiratie.

 • Amararyllis Fox, voormalige medewerkster van de CIA, geeft aan hoe belangrijk het is om naar je vijand te luisteren. Former CIA Officer
 • Vader Angel Le legt aan zijn zoontje Brandon uit dat bloemen en samenhorigheid sterk zijn en steun kunnen bieden na een terroristische aanslag. Franse kleuter over aanslagen.

Peace SOS pleit dan ook regelmatig voor ‘Een wereld waarin alle kinderen kunnen spelen’.

Bestuur en Adviseurs

  Onze missie

  Peace SOS heeft als missie vrede en mensenrechten te bevorderen en armoede te bestrijden. We dragen graag bij aan een betere, meer vreedzame en eerlijkere wereld voor iedereen.

  Onze werkwijze

  Voor Peace SOS staat het doel van Peace SOS voorop. Het bevorderen van vrede en mensenrechten en het bestrijden van armoede.

  Peace SOS werkt graag samen met partners die hun roots hebben in andere landen. Aangezien lokale mensen de cultuur het beste kennen en van de situatie op de hoogte zijn. Zo werken we samen met Burundian Women for Peace and Development om gezamenlijk te doen wat we kunnen om een oorlog in Burundi te voorkomen.

  Focus op onze missie

   

  Peace SOS
  info@peacesos.nl
  IBAN: NL37TRIO0391163124
  KvK: 65947355

     

  ANBI
  Rechtspersonen en
  Samenwerkingsverbanden
  Informatie Nummer
  RSIN: 856328789