WIE ZIJN WIJ

ONZE INSPIRATIE

De tragische beelden in het nieuws van burgerslachtoffers in oorlogen, zorgen ervoor dat wij ons inzetten om oorlogen te voorkomen en diplomatiek op te lossen. Ook op andere – positieve –manieren vinden wij inspiratie.

Ook de poster van Loesje ‘’Als er wat speelt in een land laat het dan de kinderen zijn’’ en de opmerking van een UNICEF medewerker dat de gevluchte Syrische kinderen in een vluchtelingenkamp muisstil waren geven de noodzaak hiervan aan en vormden daarmee een bron van inspiratie.

 

  • Amararyllis Fox, voormalige medewerkster van de CIA, geeft aan hoe belangrijk het is om naar je vijand te luisteren. Former CIA Officer
  • Vader Angel Le legt aan zijn zoontje Brandon uit dat bloemen en samenhorigheid sterk zijn en steun kunnen bieden na een terroristische aanslag. Franse kleuter over aanslagen.

Peace SOS pleit dan ook regelmatig voor ‘Een wereld waarin alle kinderen kunnen spelen’.

BESTUUR EN ADVISEURS

MAY-MAY MEIJER

MAY-MAY MEIJER

VOORZITTER

 ELIO LAZO LOPEZ

ELIO LAZO LOPEZ

SECRETARIS

Sander Glas

Sander Glas

PENNINGMEESTER

Loris Cornelissen

Loris Cornelissen

ADVISEUR IRAN

Alonie de Lange

Alonie de Lange

ALGMEEN ADVISEUR

 MARTIJN MÜLLER

MARTIJN MÜLLER

WEB CONTENT MANAGER

KUMAR JAMDAGNI

KUMAR JAMDAGNI

VERTALER ENGELS*

*Nota bene: de content van de site wordt automatisch vertaald door Google en niet door onze vertaler.

JASON SINDRAM

JASON SINDRAM

WEBSITE MAINTENANCE

ONZE MISSIE

Peace SOS heeft als missie vrede en mensenrechten te bevorderen en armoede te bestrijden. We dragen graag bij aan een betere, meer vreedzame en eerlijkere wereld voor iedereen.

ONZE WERKWIJZE

Voor Peace SOS staat het doel van Peace SOS voorop. Het bevorderen van vrede en mensenrechten en het bestrijden van armoede.

Peace SOS werkt graag samen met partners die hun roots hebben in andere landen. Aangezien lokale mensen de cultuur het beste kennen en van de situatie op de hoogte zijn. Zo werken we samen met Burundian Women for Peace and Development om gezamenlijk te doen wat we kunnen om een oorlog in Burundi te voorkomen.

Focus op onze missie

Peace SOS
info@peacesos.nl
IBAN: NL37TRIO0391163124
BIC Code: TRIONL2U
Dutch Chamber of Commerce
registration number: 65947355

ANBI
Dutch identification number for legal entities and associations
RSIN: 856328789